Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

присяга

прес-служба Міноборони

Вівторок, 23 вересня 2014, 17:25

Полк військових ремонтників склав присягу на Львівщині

присяга

У новоствореному ремонтному підрозділі окремого ремонтно-відновлювального полку Озброєння Збройних Сил України відбувся урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність Українському народові.

Військовослужбовці призвані до лав Збройних Сил України у вересні цього року, і свого часу вже проходили службу, інформує прес-служба Міноборони.

Військових привітали рідні та близькі, учні місцевих загальноосвітньої школи № 4 та школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Маркіяна Шашкевича. Дівчата та хлопці старших класів подарували кожному військовослужбовцю освячені вервечки, які вони самі зробили, та передали листи і малюнки з побажаннями швидшого повернення додому.

— Дорогі солдати Української армії! Мама розповіла мені, що ви захищатимете нашу Україну, а отже і нас всіх. Я дуже хочу і прошу, щоб ви всі повернулися додому живими, — звернулася до військовослужбовців учениця 3-Б класу Юлія.

Настоятель храму Блаженного Миколая Чарнецького отець Михайло благословив військових та окропив їх свяченою водою на добру службу в Збройних Силах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.