Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

аеропорт "львів"

Середа, 24 вересня 2014, 09:35

Через фальшиве замінування Львівського аеропорту евакуювали 180 осіб

аеропорт "львів"

Вчора, 23 вересня, невідома особа на телефон ДП Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького провідомила замінування летовища.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 80 осіб та 13 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб. Із терміналу “А” та приміщення аеропорту виведено на безпечну відстань 180 осіб (100 пасажирів та 80 працівників аеропорту).

З метою виявлення вибухового пристрою спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території ДП Міжнародний аеропорт “Львів”.

О 12.45 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Затримки авіарейсів не було. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.