Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільне виготовлення алкоголю

dzvin.org

Середа, 24 вересня 2014, 10:36

Прокуратура викрила підпільну гуральню на Львівщині

підпільне виготовлення алкоголю

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху для виробництва алкоголю.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Внаслідок скоординованих правоохоронними органами заходів на території Золочівського району в с. Куровичі виявлено та припинено діяльність підпільного цеху в якому масово виготовлялися підроблені алкогольні напої.

За вказаним фактом 22 вересня 2014 зареєстровано кримінальне провадження за ст. 199 (використання при продажу товарів підроблених марок акцизного збору) та ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Зокрема під час обшуку в даному приміщенні вилучено близько 500 л. виготовленого алкоголю, частина з якого була вже розлита в пляшки (всього 28 ящиків) для подальшої реалізації. Крім того, виявлено та вилучено більше 15 тис. порожніх плашок з етикетками відомих марок алкогольної продукції, підготовлених для подальшого розливу виготовленої горілки, рулони етикеток для наклеювання на пляшки, ящики металевих корків та корків з дозаторами, відповідне обладнання тощо.

На даний час досудове розслідування триває, хід якого перебуває на контролі прокуратури Золочівського району Львівської області.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.