Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мак

liski-news.ru

Середа, 24 вересня 2014, 10:47

На Сокальщині у 44-річної жінки виявили на 20 тис грн макової соломки

мак

Під час проведення операції «Мак», правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що 44-річна мешканка одного зі сіл району зберігає наркотичний засіб – макову соломку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Отримавши ухвалу Сокальського районного суду правоохоронці провели обшук у будинку в якому проживає підозрювана. На горищі працівники міліції виявили макову соломку, вага якої майже сім кілограм. Загальна вартість цього наркотичного засобу на «чорному» ринку становить близько 20 тисяч гривень.

Вилучену макову соломку направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

Якщо вину жінки буде доведено, їй загрожує покарання згідно ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.