Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

КА-226

testpilot.ru

Середа, 24 вересня 2014, 11:52

Львівська ОДА хоче віддати свій вертоліт на потреби армії

КА-226

Т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський звернувся до Міністра оборони України Валерія Гелетея з пропозицією передати вертоліт КА-226, який знаходиться на “Львівському авіаремонтному заводі”, для потреб Міністерства оборони України.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У своєму листі Турянський зазначив: «Враховуючи обмежений фінансовий ресурс в бюджеті на 2013-2014 роки, видатки на монтаж, утримання та обслуговування вертольота не були передбачені. Зважаючи на необхідність транспортування поранених внаслідок проведення антитерорестичної операції, обласна державна адміністрація пропонує передати вищезгаданий вертоліт для потреб Міністерства оборони України із прийняттям відповідної постанови Уряду».

Нагадаємо, 12 липня цього року ОДА вже зверталася з відповідним листом до Прем’єр-міністра України щодо передачі гелікоптера для потреб Міноборони через прийняття відповідного рішення Кабінету Міністрів України.

Додамо, що 12 березня Кабмін видав постанову про передачу вертольота КА-226 та трьох автомобілів зі складів Львівської митниці у власність швидкої допомоги Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.