Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кабмін

inforesist.org

Середа, 24 вересня 2014, 14:17

Кабмін перевірить регіони на готовність до зими

Кабмін

У вівторок, 23 вересня, відбулося розширене засідання Уряду України щодо підготовки до зимового періоду за участю голів державних обласних адміністрацій.

Прем’єр-міністр України, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк звернувся до керівників ОДА вжити заходів для економії палива та переходу на альтернативні джерела опалення, інформує прес-служба партії.

«Нам треба буде з точки зору того, яка буде температура, приймати рішення про початок опалювального сезону. Економити треба – по-іншому ніяк не буде. І переходити на альтернативні джерела», - сказав Глава Уряду.

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, відповідаючи на запитання після доповіді на засіданні Уряду, зазначив, що згідно з постановою Уряду, розподілення ліміту споживання газу між промисловими споживачами – це відповідальність обласних державних адміністрацій: «Ми розуміємо, що в певних випадках підприємство може зекономити 50% газу, в певних випадках – не більш ніж 10%. Тому необхідно, щоб підприємства та обласні адміністрації визначились, яка сума економії буде для кожного підприємства».

Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман повідомив, що технічна підготовка до опалювального сезону, яку в надскладних умовах проводять області й міста, «знаходиться в достатньо пристойному стані»: «Усі заходи, які були заплановані містами, обласними адміністраціями, бюджетними установами сьогодні виконуються. Приблизно це 90%».

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України, у всі регіони виїдуть спеціальні групи, які перевірять дані щодо підготовки до опалювального сезону, які представили ОДА, та попрацюють на місцях для надання Уряду найбільш повної інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.