Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

tsn.ua

Середа, 24 вересня 2014, 14:47

Прокуратура оскаржує приватизацію самобуду на 1000 "квадратів"

будівництво

Прокуратурою Франківського району Львова подано апеляцію на рішення Франківського райсуду, яким незаконно визнано за одним із товариств право власності на реконструйовану будівлю по вул. Багряного, площею близько 1000 квадратних метрів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

З позиції прокурора, при постановленні такого рішення судом не враховано усіх обставин справи. Зокрема, не взято до уваги, що вказаний об’єкт є фактично самочинним будівництвом, оскільки у товариства відсутні відповідні дозволи на будівельні роботи та проведення реконструкції вказаної нерухомості.

При цьому, згаданою структурою не пред’явлено жодних документів, які б свідчили про дотримання встановленого порядку погодження самовільного будівництва та прийняття його в експлуатацію.
Також, судом під час розгляду справи не досліджено правовий статус земельної ділянки під забудовою.
Відтак, прокуратура вимагає скасувати згадане рішення суду першої інстанції.

Зазначимо, що прокуратурою Франківського району упродовж цього тижня оскаржено 3 судові рішення про визнання прав власності на самочинно збудовані об’єкти нерухомості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.