Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Шахтар-Порту

portugaldailyview.com

Четвер, 25 вересня 2014, 09:50

"Шахтар" та "Порту" зіграють на "Арені Львів" 30 вересня

Шахтар-Порту

30 вересня о 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між футбольними командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія).

Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси, повідомила прес-служба Львівської міськради.

Квитки на матч можна придбати:
- каси стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199;
- kasa.in.ua за адресами: вул.Дорошенка, 19; Кінг Крос Леополіс;
- Український магазин «Наш Формат», вул. Братів Рогатинців, 24.

Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, на час проведення матчу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 02.00 год. Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Оплата проїзду становить 3 гривні.

  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.