Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЦВК

dt.ua

Четвер, 25 вересня 2014, 17:50

ЦВК зареєструвала Парасюка, Верещук та Пазиняка кандидатами в нардепи по 122 окрузі

ЦВК

Центральна виборча комісія зареєструвала 7 кандидатів у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №122 (Яворівський та Жовківський райони).

Про це повідомляється на сайті комісії.

24 вересня було кандидатом було зареєстровано мера Рави-Руської Ірину Верещук. Вона безпартійна, самовисуванець. У передвиборчій програмі Верещук обіцяє добиватися розширення зони Малого прикордонного руху до 50 кілометрів від кордону, вимагати збільшення терміну до 30 календарних днів безперервного перебування автівок з іноземною реєстрацією на території України. Також вона обіцяє сприяти на державному рівні вирішенню проблем Грибовицького сміттєзвалища.

24 вересня ЦВК зареєструвала кандидатом командира роти в добровольчому батальйоні "Дніпро-1"  Володимира Парасюка. Є безпартійним, самовисуванець. Парасюк обіцяє на місцевому рівні контроль за правильним та цільовим використанням коштів на місцевому рівні, збільшення повноважень місцевим радам, розвиток і покращення інфраструктури округу, виховання молоді на духовних та патріотичних засадах.

23 вересня було зареєстровано кандидатом в нардепи теперішнього народного депутата Василя Пазиняка. Пазиняка висуває партія "Народний фронт". Кандидат обіцяє виборцям проводити особисті зустрічі і звітуватися про свою діяльність, сприяти залученню коштів у соціальну сферу Жовківщини та Яворівщини. Пазиняк обіцяє зробити сільську медицину пріоритетною у депутатській діяльності.

22 вересня кандидатом було зареєстровано підприємця Володимира Пекаря, який так само як і Пазиняк є членом партії Народний фронт, але на вибори він самовисунувся. Пекар обіцяє капітальний ремонт доріг в окрузі; газифікацію сіл та районів міст, вирішення питання щодо автомобілів із польськими номерами, збільшення терміну їх перебування на території України не менше ніж 30 днів; створення дійової системи кредитування сільськогосподарських підприємств.

23 вересня ЦВК зареєструвала самовисуванку Людмилу Шубіну, редактор комунальної газети Яворівської міськради "Яворівський голос". Шубіна у передвиборчій програмі зобов'язується ініціювати відродження Залізної дивізії на теренах Яворівщини з професійним військовим особовим складом, втілювати в законодавчі ініціативи щодо визнання бійців АТО учасниками бойових дій; про відновлення пільг інвесторам спеціальної економічної зони «Яворів»; створення робочих місць тощо.

23 вересня кандидатом було зареєстровано Олександра Павлюка, висунутого "Батьківщиною". Він є командир 24 Залізної Бригади, що дислокується у м.Яворові. Павлюк пропонує запровадити кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, будувати європейські дороги, мости і шляхопроводи, а також скасувати місцеві державні адміністрації, надавши право обласним та районним радам формувати власні виконавчі комітети.

Крім цього, 24 вересня ЦВК зареєструвала кандидатом Ольгу Давид, висунуту Українською Народною Партією. Давид працює Львівському апеляційному адміністративному суді. Кандидатка виступає за створення боєздатної армії, фінансове забезпечення армії через створення спеціального оборонного бюджету, за інтеграцію України в ЄС та НАТО. Для округу Давид нічого не пропонує.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.