Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 вересня 2014, 16:55

6 жовтня у Львові з'явиться новий автобусний маршрут

маршрутка

З 6 жовтня почне працювати новий автобусний маршрут зі сполученням смт Брюховичі (вул.Незалежності України) – пр. Червоної Калини (дитяча поліклініка).

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир,відповідно до результатів конкурсу, обслуговуватиме маршрут АТП – 14630.

«На маршруті працюватиме 10-15 автобусів типу «Богдан» та «Еталон», інтервал руху складатиме 10-15 хв. Автобуси курсуватимуть з 6:30 год. до 22:30 год.», - сказав Автобуси No54 курсуватимуть так: пр.Червоної Калини – вул.Угорська – вул.Панаса Мирного – вул.Франка – вул.Вітовського – вул.Вербицького – вул.Бандери – вул.Коротка – вул.Бр.Міхновських – вул.Сорохтея – вул.Бортнянського – вул.Луцького – вул.Шевченка – вул.Брюховицька – вул.Незалежності України (смт Брюховичі).

За його словами, відповідний маршрут відкрили за результатами звернень до міського голови мешканців смт Брюховичі та мешканців вул.Брюховицької.

«Спочатку планували, що кінцева зупинка буде вкінці вул.Брюховицької, але було звернення голови селищної ради продовжити його до вул. Незалежності України, де розміщено дитячий інтернат. Ми не стали продовжувати його до Санта-Барбари, куди традиційна на Сихові їздять автобуси, а зробили кінцевий маршрут біля дитячої поліклініки. Даний маршрут покращує транспортне сполучення мешканців вул.Брюховицької, дозволить мешканцям зручніше добиратися до судів, що на вул.Стороженка. Покращить транспортне сполучення і мешканцям Нового Львова і мешканцям Сихова, які живуть у районі верхнього «Шувару», - сказав Віктор Щир.

Як додав Віктор Щир, зараз управління транспорту та зв’язку ЛМР працює над розробленням ще одного нового маршруту No55, який би сполучав госпіталь ветеранів у Винниках з лікарнею швидкої допомоги у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.