Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ручка

yak-prosto.com

П'ятниця, 26 вересня 2014, 17:14

У Львівській міській раді дозволили посадовцям складати адмінпротоколи

ручка

Посадовим особам Львівського комунального підприємства «Львівавтодор» та деяким адміністраціям та департаментам районних адміністрацій нададуть право складати протоколи про адміністративні правопорушення.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР сьогодні, 26 вересня, на засіданні виконавчого комітету, передає кореспондент Варіантів.

Також складання протоколів про адміністративні правопорушення увійде у повноваження деяких адміністрацій та департаментів, районних адміністрацій Львова.

Проект рішення був підготовлений з метою підвищення рівня правової культури громади міста Львова у сфері послуг платного паркування, сфері торгівлі та оперативного реагування на виявленні правопорушення і притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

Контроль за виконанням рішення покладено на першого заступника міського голови.

В грудні у Львівській міській раді заслухають звіт щодо цієї ухвали. Особи, яким надали право складати протоколи, звітуватимуть, чи ці повноваження є доцільними.

Нагадаємо, Львівська міська рада зареєструвала ЛКП "Муніципальна дружина" та надала їй право складати адміністративні протоколи

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.