Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

Четвер, 14 червня 2012, 14:23

Львівські митники затримали величезну партію сигарет

Сьогодні, 14 червня, у Міжнародному пункті пропуску «Краковець-Корчова» для автомобільного сполучення львівські митники затримали найбільшу партію сигарет у автомобілі, який прямував у Польщу. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Згідно з документами, він перевозив у картонних коробках паливні брикети з тирси. На підставі аналізу ризиків митної служби автомобіль було виведено зі смуги руху і скеровано в бокс поглибленого огляду.

Оглядова група митників та прикордонників серед вказаного товару виявила сигарети різних марок. За попередніми даними, їх кілька тисяч пачок. На цей момент триває документування правопорушення. Точну кількість та вартість цигарок буде встановлено додатково.

Нагадаємо, контроль вантажних транспортних засобів здійснюється на українській частині пункту пропуску. Спільний контроль діє для легкового транспорту та автобусів на території Республіки Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.