Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

belfasttelegraph.co.uk

Понеділок, 29 вересня 2014, 12:10

Міліціонери-наркодилери на 5 років загриміли за ґрати

наркотики

Працівників міліції, які вели бізнес із незаконного збуту наркотичних речовин, засуджено до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відповідно до ухвали апеляційного суду Львівської області від 24 вересня цього року, набув законної сили вирок у кримінальному провадженні стосовно 3 членів організованої злочинної групи - працівників підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Стрийського міського відділу ГУМВС України у Львівській області.

Доведено, що вказані міліціонери, з метою власного збагачення та штучного створення показників роботи, збували наркотики та психотропні речовини наркозалежним особам. У подальшому, фальсифікували матеріали оперативно-розшукової діяльності та вимагали хабарі в останніх за не притягнення їх до встановленої законом відповідальності.

Зокрема, в ході розслідування встановлено факти збуту згаданими працівниками міськвідділу міліції канабісу, субітексу та амфетаміну, а також зафіксовано їх дії щодо вимагання неправомірної вигоди на загальну суму майже 30 тис. гривень.

За результатами апеляційного судового розгляду в кримінальному провадженні, всім трьом підсудним визначено покарання у виді позбавлення волі з поміщенням у кримінально-виконавчу установу закритого типу терміном до 5 років.






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.