Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Грушевський

dt.ua

Понеділок, 29 вересня 2014, 12:30

Львівщина вшановує роковини від дня народження Грушевського

Михайло Грушевський

29 вересня минає 148 років від дня народження  – політичного діяча, голови Центральної Ради, голови НТШ у Львові Михайла Грушевського.

З цієї нагоди у м. Львові проходять заходи, присвячені його, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, відбулося покладання квітів до пам’ятника М. Грушевському у Львові за участю заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного, директора департаменту культури, національностей та релігій ОДА Наталії Гамкало, громадськості м. Льовова.

Окрім того, о 12.30 у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові розпочнеться науково-практична конференція «Михайло Грушевський – основоположник української історичної науки, творець української історіографії».

Також о 15.00 у вище зазначеному музеї відбудеться відкриття виставок: «… прихід його в Галичину треба вважати історичним фактом» до 120-річчя приїзду М. Грушевського до Львова з фондових збірок музею та виставка художніх робіт Богдана Збринського «У дар музею…»

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.