Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Понеділок, 29 вересня 2014, 16:57

ЦВК зареєструвала Ірину Фаріон кандидатом у нардепи по 116 окрузі

Ірина Фаріон

Центральна виборча комісія зареєструвала нардепа від ВО "Свободи" Ірину Фаріон кандидатом у народні депутати по 116 окрузі (місто Львів, Залізничний р-н, частина Шевченківського).

Про це повідомляється на сайті комісії.

"Фаріон Ірина Дмитрівна народилася 29 квiтня 1964 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода", зазначається на сайті ЦВК.

У передвиборчій програмі Фаріон пропонує здійснити люстрацію, скасувати депутатську та суддівську недоторканість, скоротити кількість правоохоронців. Також кандидат пропонує встановити візовий режим з Росією, накласти мораторій на приватизацію стратегічних підприємств та запровадити обов'язкове державне соціальне медичне страхування.

Крім цього, Фаріон пропонує запровадити обов'язковий іспит з української мови для держслужбовців та кандидатів на виборні посади; заборонити комуністичну ідеологію, діяльність Компартії та Партії регіонів; визнати вояків ОУН-УПА учасниками боротьби за незалежність України.

Нагадаємо, у 116 окрузі на Фаріон чекають чиновник Садового Ірина Подоляк, висунутий Радикальною партією Ляшка депутат Львівської облради Валерій Веремчук, координатор бойкотного руху Олег Радик тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.