Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Корнат

Понеділок, 29 вересня 2014, 17:28

Екс-рухівець Андрій Корнат балотується у 124 окрузі під брендом партії Ляшка

Андрій Корнат

Центральна виборча комісія зареєструвала Андрія Корната кандидатом у народні депутати по 124 вибочому окрузі (Червоноград, Сокальський район, частина Кам’янка-Бузького району).

Про це повідомляється на сайті комісії.

"Корнат Андрій Володимирович народився 9 грудня 1972 року в місті Червоноград Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, викладач-експерт, Інститут політичної освіти, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка", повідомляє ЦВК.

У передвиборчій програмі Корнат обіцяє, що боротиметься за: посилення боротьби з корупцією, вступ України в НАТО, інтеграцію у ЄС, ефективну реформу правоохоронної системи, збільшення повноважень місцевих громад та збільшення фінансування місцевого самоврядування, послаблення тиску на підприємців з боку контролюючих органів, державну підтримку молоді тощо.

Нагадаємо, ще один львів'янин Юрій Шухевич також іде на вибори 5-м номером за списками Радикальної партії Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.