Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пожежа

dailylviv.com

Понеділок, 29 вересня 2014, 19:45

Вибух на БМОП «Беркут» 20 лютого спричинила пароподібна газова суміш, – експертиза

пожежа

Цю версію висуває комплексна експертиза, проте досудове розслідування вимагає проведення додаткової, але вже київськими спеціалістами.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Микола Гошовський, головний прокурор у Львівській області.

Повторна експертиза призначена у зв'язку із тим, що першу провели лише півтори доби згодом після вибуху. На експертизу столичними фахівцями необхідно 3 місяці.

Слідство припускає проникнення безпосередньо на місце надзвичайної ситуації сторонніх осіб. Після ревізії службовці виявили зникнення 201 пістолета, 37 автоматів та 74 ящиків з боєприпасами. 

Один зі свідків у справі стверджує, що до підриву можуть бути причетні службові особи внутрішніх органів. Громадські активісти, котрі в час пригоди були у приміщенні свідчень не давали.

Нагадаємо, що 20 лютого, близько 20 години на БМОП «Беркут», що за алресою вул. Тролейбусна 16 відбувся вибух. Під час інциденту залинуло 2 військовослужбовці і 1 один отримав поранення другого ступеня складності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.