Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

форель

dailylviv.com

Вівторок, 30 вересня 2014, 15:20

На Львівщині заборонили ловити форель цієї зими та осені

форель

Львіврибоохорона встановила осінньо-зимову заборону на вилов форелі струмкової на час нересту на річках Львівської області у 2014 році.

Про це йдеться у відповідному наказі управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Львівській області.

Таким чином, жовтень, листопад, грудень цього року оголошені місяцями охорони форелі струмкової.

На території Львівської області в цей період заборонити будь-яке рибальство, добування водних біоресурсів в гірських притоках басейну ріки Дністер на території Стрийського, Сколівського та Старосамбірського районів.

Протягом нерестового періоду заборонено проводити у відповідних водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піщано-гравійної суміші, трелювання лісу. Також у цих місцях заборонено пересування будь-яких плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів та у випадку надзвичайної потреби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.