Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Блавацький

Вівторок, 30 вересня 2014, 14:36

Нардеп Блавацький вирішив самовисунутися без допомоги "Свободи"

Михайло Блавацький

Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата Михайла Блавацького кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №124 (Сокальський р-н, частина Кам’янка-Бузького).

Про це йдеться в повідомленні на сайті комісії.

"Блавацький Михайло Васильович народився 31 липня 1958 року в селищі Запитів Кам’янка-Бузького району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в смт Запитів Кам’янка-Бузького району Львівської області, судимість відсутня, самовисування", повідомляється на сайті ЦВК. 

Примітно, що передвиборча програма Блавацького абсолютно ідентична з програмами інших кандидатів від "Свободи".

У програмі пропонується, зокрема, здійснити люстрацію, скасувати депутатську та суддівську недоторканість, скоротити кількість правоохоронців. Також пропонується встановити візовий режим з Росією, накласти мораторій на приватизацію стратегічних підприємств та запровадити обов'язкове державне соціальне медичне страхування.

Додамо, що "Свобода" на мажоритарних округах Львівщини висунула 3 кандидати: Ірину Сех, Ірину Фаріон та Андрій Тягнибока.

Нагадаємо, що у 124-му окрузі кандидують, зокрема, висунутий партією Ляшка екс-рухівець Андрій Корнат, висуванець "Батьківщини" Степан Курпіль, міністр охорони здоров'я Олег Мусій, висунутий "Громадянської позицією" Ігор Новосад і т.д. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.