Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

if.gov.ua

Вівторок, 30 вересня 2014, 16:39

Підлеглий Порошенка приїхав до Львівської ОДА представляти "Стратегію 2020"

Заступник голови Адміністрації Президента України Ігор Гринів з офіційним робгочим візитом перебував у Львівській ОДА, де обговорив з керівництвом області стратегію розвитку країни на 2020 рік.

«Стратегія 2020 – зробити нову країну. Ключове в ній – державне та кадрове оновлення структури, створення антикорупційних бюро. Стратегія на сьогоднішній день є в вигляді ідеї і документів, з ним іде й команда реформ», зазначив Гринів.

За словами Гриніва, деякі позиції вже виконані, а деякі будуть готові упродовж місяця.

Стратегія розвитку Львівщини розрахована до 2020 року. До розробки стратегії долучились департамент Львівської ОДА, комісії обласної ради, науковці та міжнародні експерти. За допомогою SWOT-аналізу визначені можливі ризики реалізації стратегії. Всі матеріали є на сайті ОДА.

Розробка плану на випадок виникнення особливого стану, в області проведені всі необхідні заходи, стосовно третьої хвилі мобілізації. Також передбачена одноразова допомога (120 тисяч гривень) сім’ям учасників АТО, які загинули під час проведення бойових дій. Подібну допомогу вже отримали 69 сімей.

На засіданні було розглянуто питання підготовки до опалювального сезону. Було зауважено, що у дитсадках, школах та інших установах буде тепло, адже температура повітря не опуститься нижче 18 градусів.

Також мова йшла про переселенців з Криму, Луганщини та Донеччини, поки що їх офіційно зареєстровано понад 7 тисяч, 2 з них діти, яким по необхідності надаються лікувально-оздоровчі процедури. «Майже 95% тимчасово переселених громадян розміщено в приватному секторі, це дозволило зекономити значні бюджетні кошти», - зазначив Юрій Турянський.

Ще близько 12 тисяч переселенців не зареєстровані, тому це можна вважати показником їх фінансової забезпеченості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.