Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

in-pharmatechnologist.com

Середа, 1 жовтня 2014, 11:32

На Львівщині наркодилеру загрожує 10 років тюрми

наркотики

У Стрию 24-річному місцевому мешканцю за збут наркотиків та психотропних речовин загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Працівники Стрийського міського відділу міліції встановили, що чоловік реалізовував наркозалежним особам як психотропні речовини – амфетамін та метамфетамін, так і таблетки які містять наркотичний засіб – бупренорфін.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника виявлено та вилучено поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною, що у відповідно до висновку судової експертизи містить амфетамін та метамфетамін, які відносяться до психотропних речовин, обіг яких обмежено.

За рішенням суду щодо зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.