Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

випускники

eenu.edu.ua

Середа, 1 жовтня 2014, 11:58

Суд зобов'язав випускницю-відмінницю повернути державі 80 тисяч гривень

випускники

На Тернопільщині суд зобов'язав молодого спеціаліста сплатити 80 тисяч гривень як компенсацію державі, оскільки вона відомилася працювати за місцем направлення.

Про це пише Голос України.

У червні минулого року Мар'яна Ф. з відзнакою закінчила Тернопільський національний педагогічний університет імені. В. Гнатюка за фахом «філолог, вчитель німецької та англійської мов і зарубіжної літератури».

Її скерували на роботу у с. Оленівку Гусятинського району, звідки дівчина родом, але на роботу вчителька не з'явилася.

Згідно із тристоронньою угодою, укладеною між нею, університетом та відділом освіти Гусятинської райдержадміністрації у вересні 2009-го року, випускниця мала відпрацювати за направленням три роки. Аргументи дівчини про те, що вона претендувала на роботу в іншій школі, суд не взяв до уваги.

Колегія суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду Тернопільської області задовольнила апеляційну скаргу прокуратури на рішення Гусятинського районного суду і зобов'язала молодого спеціаліста сплатити майже 80 тисяч гривень за навчання у виші (вартість навчання плюс отримана стипендія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.