Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

chitalnya.ru

Середа, 1 жовтня 2014, 17:40

На Львівщині населення зростає лише у трьох районах

У січні-липні 2014 року у Львівській області природний приріст населення спостерігався тільки у Яворівському, Жовківському та Турківському районах.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Народжуваність переважала над смертністю також у містах Новий Розділ, Моршин, Трускавець та Червоноград.

Найвищий рівень народжуваності зафіксовано у Турківському (164 особи на 10 тис. населення), Сколівському (151 особа), Яворівському (146 осіб) районах, найнижчий – у Новому Роздолі (99 осіб).

Найвищий рівень смертності спостерігався у Перемишлянському (207 осіб на 10 тис. населення) та Жидачівському (168 осіб) районах. Серед причин смерті населення переважали хвороби системи кровообігу та новоутворення. 

Загалом на Львівщині протягом січня-липня кількість населення зменшилась на 2311 осіб, у результаті міграційного – на 917 осіб. 

За цей період на 10 тисяч населення померло 129 осіб (у січні–липні 2013 року – 127 осіб), тобто темпи смертності в області продовжують зростати. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.