Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Чорновол

Середа, 1 жовтня 2014, 16:01

Важливо перемогти корупціонерів Дубневичів, – Чорновол

Тетяна Чорновол

Сьогодні, 1 жовтня, у Львові кандидат у нардепи від "Народного фронту" Тетяна Чорновол заявила, що на мажоритарних округах дуже важливо перемогти братів Дубневичів, тому що вони є корупціонерами, пристосуванцями та сепаратистами.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Чорновол заявила, що готова поділитися своїм виборчим досвідом по 120-му округу з колегою-мажоритарником від «Народного фронту» – Ярославом Гарасимом.

«Я готова передати свій досвід боротьби на тому окрузі, я буду допомагати, як зможу. Насправді, дуже важливо перемогти Дубневичів, тому що вони є корупціонерами, пристосуванцями, фактично вони є сепаратистами. Будь-які феодальні місцеві князьки створюють в майбутньому дуже великі проблеми для нашої країни. Тому для мене це принципово», – наголосила Т. Чорновол.

Тетяна Чорновол повідомила, що на парламентських виборах у 2012 році виграла вибори на цьому окрузі, утім результати були сфальсифіковані на користь кандидата, за яким стояла адміністрація президента.

"Тиждень назад у мене була розмова з людиною, яка працював при міліції у Львові. Ця людина розповіла як фальсифікували мої вибори. Ця людина ще раз підтвердила, що вибори я виграла, що було кілька видів фальсифікацій – через голосування вдома та через підкуп голосів за 500 гривень", – зазначила Тетяна Чорновол.

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенка" висунула на 120 окрузі Ярослава Дубневича, а на 118 його брата Богдана Дубневича. Список кандидатів від "Народного фронту", які балотувамуться по мажоритарних округах Львівщини можна переглянути тут.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.