Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех ірина

ipress.ua

Четвер, 2 жовтня 2014, 10:46

ОПОРА спіймала Сех на "джинсі"

сех ірина

Громадянська мережа ОПОРА заявляє, що кандидат у народні депутати у 119 в.о., свободівка Ірина Сех розміщує замовні рекламні матеріали у пресі, сплачуючи за них ціну нижчу, ніж розцінки на політичну рекламу.   

"У місцевій пресі можна знайти замовні матеріали про Ірину Сех та роботу її приймальні. Усі матеріали в районній газеті “Голос Відродження” не мають належного маркування, як цього вимагає ЗУ “Про рекламу”. Крім того, як стало відомо спостерігачам ОПОРИ, матеріали народного депутата розміщують в газеті за символічну плату (як інформування виборців про роботу нардепа), в той час як інші суб’єкти повинні оплачувати високу вартість реклами", - йдеться у повідомленні ГМ ОПОРА. 

Нагадаємо, екс-губернатор Львівської області, народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Сех зареєстрована як кандидат у народні депутати у 119, Бродівському, в.о.

14 серпня Франківський райсуд міста Львова відкрив провадження у двох справах за позовом голови Львівської ОДА Ірини Сех до газети «Експрес», у яких вона просить суд зобов’язати видання спростувати наклепницьку інформацію стосовно неї.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.