Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Четвер, 14 червня 2012, 16:15

Із Галицького району Львова у день матчу вивезли майже 500 куб. м сміття

485 куб. м сміття вивезли за добу другого матчу із Галицького району Львова, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

 Це трохи менше, ніж після першого матчу Німеччина-Португалія. На прибиранні міста в посиленому режимі працювало 289 робітників та 9 автомобілів. Вулиці прибирали за допомогою порохотяга, а також мили тротуари на площі Ринок.

З центру міста загалом вивезли 210 куб. м сміття, до роботи було підключено близько 100 двірників.

Після першого матчу із центру Львова було вивезено втричі більше сміття, ніж зазвичай – 12 машин сміття замість звичних 4-х. З фан-зони комунальники вчора вивезли 50 куб. м сміття, працювали 15 двірників, 2 автопорохотяги та 1 сміттєзбирач. В фан-зоні розміщено 160 контейнерів різної місткості, навколо фан-зони – двадцять 120-літрових контейнерів, які прибираються мінімум двічі на день.

За тиждень функціонування фан-зони з неї вивезли понад 350 куб. м сміття, в середньому за кожну добу вивозять 50-60 куб. м сміття, повідомили у Львівській міськраді. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.