Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

zik.ua

Четвер, 2 жовтня 2014, 16:07

Держвиконавець попався на хабарі в 300 доларів у Львові

хабар

1 жовтня міліція затримала державного виконавця одного з районних відділів виконавчої служби Львівського міського управління юстиції за фактом вимагання і отриманя хабара у розмірі 300 доларів США та 1000 гривень.

Про це повідомив ВГЗ ГУ УМВСУ у Львівській області.

Чиновник вимагав і отримав вказану суму грошей у 25-річного львів’янина за невиконання рішення суду щодо внесення відомостей про добудову, - зазначено у повідомленні. 

«Ці кошти ми вилучали на автозаправній станції. Вони були заховані у кишені верхнього одягу чоловіка. Вже є підтвердження того, що це саме ті кошти, які чиновник отримав як неправомірну вигоду», - розповів начальникУправління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці перевіряють посадовця на причетність до інших фактів протизаконної діяльності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.