Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://tsn.ua

Четвер, 14 червня 2012, 16:35

Неповнолітня "допомогла" бабусі за 6 тис. грн.

На Львівщині затримали 16-річну дівчину, яка 3 квітня без дозволу власниці зняла 6 тис. грн. із кредитної картки знайомої бабусі, якій допомагала по господарству. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Про зникнення 6 360 гривень 79-річна бабуся дізналась, коли прийшла до каси, щоб зняти гроші. Старенька звернулась із скаргою до директора банку, а він у свою чергу уже повідомив правоохоронців. Працівники банку встановили, що сума знімалася поступово через банкомат.

За словами Оксани Козачок, помічника начальника по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Червоноградського МВ, бабуся навіть не знає, що таке банкомат. Але жінка сказала, що до неї часто приходить знайома дівчинка допомагати по господарству.

16-річна дівчина разом зі своєю бабусею колись проживали по сусідству зі старенькою. Неповнолітня Катерина зізналася, що справді гроші з картки бабусі викрала вона, проте сама їх з картки не знімала, долучаючи свою подругу.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно неповнолітньої. Як з’ясувалося, дівчина вже була судимою за крадіжку грошей рідної бабусі, проте того разу її врятувала амністія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.