Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://ukranews.com

Четвер, 14 червня 2012, 16:45

За фактом пограбування румунського журналіста правоохоронці порушили кримінальну справу

За фактом пограбування журналіста з Румунії працівники Галицького РВ провели перевірку та порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Наразі проводяться оперативні заходи з розшуку зловмисників. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Вчора, 13 червня, близько 7.20 до львівських правоохоронців із заявою звернувся 38-річний громадянин Румунії, фотокореспондент, про те, що близько 4.00 в парку «Високий замок» його пограбували невідомі особи.

Правоохоронці з’ясували, що троє невідомих осіб напередодні ввечері відпочивали разом з ним у одному із львівських кафе та вживали алкогольні напої. Сам потерпілий розповідає, що під час посиденьок компанія молодиків запропонувала йому відвідати гарні місця. Коли ж вони прийшли в парк «Високий замок» лиходії побили іноземця та відібрали в нього ноутбук та два фотоапарати.

Після цього громадянин Румунії звернувся за допомогою у міліцію.

Фотокореспондента обстежили медики та госпіталізували з травмою носа у клінічну лікарню Львівської залізниці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.