Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

охорона школи

taggerd.su

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 14:51

У Львові міліція охороняє понад 20 шкіл та дитячих садочків

охорона школи

Кілька навчальних закладів Львову звернулись до Державної служби охорони, з проханням надати їм працівників для забезпечення охорони громадського порадку.

Провідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

«В нас є спеціально підготовлені працівники цивільної охорони, одягнуті у формений одяг, забезпечені відповідним екіпіруванням, які можуть в будь-який час вплинути на стан справ у навчальному закладі. В разі виявлення порушень в найкоротший термін викликати наряд міліції ДСО, який прибуває за лічені хвилини» - зазначив Володимир Сарамака.

Окрім збереження загального порядку спеціально навчені люди в формі прешкоджтимуть проникненню сторонніх осіб у приміщення та на територію навчального, а ще запобіжуть конфліктам та правопорушенням в навчальному закладі.

Від тепер охоронці також стежитимуть, аби школярі без дозволу вчителів не покидали заклад.

Наразі підрозділами ДСО у Львівській області охороняється понад 20 навчальних закладів, та проводиться відповідна робота з директорами шкіл та батьківськими комітетами ще десятка відповідних навчальних установ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.