Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

callcentrehelper.com

П'ятниця, 26 вересня 2014, 13:52

"Львівобленерго" нагадує куди звертатися в разі питань та проблем з електропостачанням

Кол-центр ПАТ„Львівобленерго” працює цілодобово. Оператори кол-центру  надають фахові та вичерпні відповіді на питання споживачів.

Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

"Телефонуйте за номером 0-800-50-15-68 і отримайте фахову та вичерпну відповідь на Ваші запитання.
Телефонні дзвінки безкоштовні", повідомили у "Львівобленерго".

Телефонувати потрібно за номерами: (032) 239-21-26; (032) 239-21-29; (032) 239-24-58. Можна також надіслати запит на електронну адресу: kc@loe.lviv.ua або ж завітати до "Львівобленерго" за адресою: 79016, м. Львів, вул. Шевченка, 1.

Графік роботи Інформаційно-консультаційного центру: понеділок-четвер з 8 до 17 год., п’ятниця — з 8 до 16 год., перерва з 12 до 13 год.

Якщо у спожича виникли спірні питання чи ситуації, пов’язані з діяльністю ПАТ „Львівобленерго”, то можна звератись у письмовій формі до КОМІСІЇ ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ, до складу якої входять представники:

відділу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Львівській області;

Державної інспекції енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у Львівській області;

Письмові звернення до Комісії надсилати необіхдно на поштову адресу ПАТ „Львівобл-енерго”: 79052, м. Львів, вул. Сяйво, 10.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.