Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Тарас Шевченко

uagolos.com

Понеділок, 6 жовтня 2014, 17:20

Львівська філармонія проведе концерт, присвячений творчості Тараса Шевченка

Тарас Шевченко

9 Жовтня, о 15:00 год. у Львівській філармонії відбудеться Концерт «Вінок Тарасові», присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка – своєрідний віночок пісень, танців, віршів на слова поета.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Прославляти його творчість будуть солісти Львівської філармонії Оксана Ковальова, Оксана Мацегора, а також Володимир Пономаренко.

Учасниками концерту є діти-учні ЛНВК ім. В. Симоненка та юні аматори зразкового вокально-хореографічного ансамблю «Сонечко» (кер. Заслужений працівник культури України М. Горностай) і вокально-хореографічного ансамблю «Калинове намисто» (кер. Г. Бас).

Особливо цікавим буде концерт дітям молодшого шкільного віку, адже вони зможуть споглядати на сцені втілення образу малого Тараса на фоні веселих мистецьких композицій, у виконанні учасників цих двох чудових дитячих колективів. Також глядачі зустрінуться із зрілим Шевченком, який на сцені буде творити свою поезію. Концерт «Вінок Тарасові» пройнятий високим духом патріотизму і любові до рідної української держави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.