Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

українсько-польська співпраця

polradio.pl

Середа, 8 жовтня 2014, 13:58

Польські активісти продовжують допомагати українській армії та біженцям

українсько-польська співпраця

Польські громадські організації продовжують допомагати українській армії та біженцям зі сходу України.

 

Про це повідомляє Польське радіо.

Зимові речі для біженців та повністю обладнана машина швидкої допомоги для українських військових, що беруть участь в АТО. Фонд «Відкритий діалог» вишле на схід України гуманітарну допомогу, яку вдалося закупити завдяки пожертвам поляків.

З Варшави виїхала п’ятитонна вантажівка із теплим одягом, зимовим взуттям, ковдрами та ліками. В Україну поїде також куплений завдяки зібраним грошам автомобіль швидкої допомоги із обладнанням, що рятуватиме життя, із засобами першої медичної допомоги та кровоспинними засобами.

Речник Фонду «Відкритий діалог» Томаш Чувара запевняє, що на цьому допомога не припиниться, бо потреби постійно є величезні. Зима, що надходить, буде дуже складним етапом для людей, котрі покинули свої домівки через військові дії. Зараз біженці мешкають у непристосованих до зими туристичних осередках. Як пояснює Томаш Чувара, буде й надалі збиратися для них теплий одяг та взуття, термоактивний одяг та ліки від застуди. Фонд й надалі передаватиме устаткування та засоби, що рятуватимуть життя українців, які борються на сході.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.