Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

силовики

obozrevatel.com

Середа, 8 жовтня 2014, 15:37

4,5 тисячі силовиків охоронятимуть громадський порядок під час виборів на Львівщині

силовики

Головне управління МВС України у Львівській області розробило і затвердило комплекс заходів для недопущення порушень громадського порядку під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року виборчого процесу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Федора Алєйнікова, до цього процесу на Львівщині залучено чотири з половиною тисячі працівників Міністерства внутрішніх справ.

«Вони мають забезпечити охорону приміщень окружних, дільничних виборчих комісій, органів ведення Державного реєстру виборців, приміщень для голосування, виборчих бюлетенів, виготовлених іменних запрошень. Працівники органів внутрішніх справ також охоронятимуть списки виборців під час їх передачі органами ведення Державного реєстру виборців дільничним виборчим комісіям та доставку цих списків до приміщень виборчих комісій», – розповів Федір Алєйніков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.