Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

erve.ua

Середа, 8 жовтня 2014, 16:52

На Львівщині впіймали прикордонника, який отримав 400 доларів хабаря

хабар

Правоохоронці спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України викрили військовослужбовця прикордонної застави одного з прикордонних загонів у вимаганні та отриманні 400 доларів США.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Слідством встановлено, що військовослужбовець-прикордонник вимагав грошові кошти за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону України та переміщення товарів. А також пообіцяв не перешкоджати оформленню цих товарів та ввезенню їх на митну територію України.

Правоохоронці затримали військовослужбовця «на гарячому» на території одного з міжнародних автомобільних пунктів пропуску під час отримання неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США.

За цим фактом військовослужбовцю-прикордоннику військовою прокуратурою Західного регіону України повідомлено про підозру у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.