Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народний фронт яценюка

gazeta.ua

Четвер, 9 жовтня 2014, 20:14

"Народний Фронт" звинуватив телеканал ЗІК у політичній помсті

народний фронт яценюка

Партія "Народний фронт" назвала показану в ефірі телеканалу "ЗІК" заяву депутата-перебіжчика Ігоря Скосара спробою помсти партії з боку власника каналу Дмитра Добродомова.    

Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на прес-службу партії у відповідь на заяву Скосара про те, що він на минулих виборах потрапив у списки "Батьківщини" за шість мільйонів доларів, які виплатив депутату Миколі Мартиненку за узгодженням з Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим.

"Скосар – це "тушка", яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі", – йдеться у повідомленні.

У партії додали, що сам Добродомов наразі є кандидатом у депутати Ради по 115 округу і мстить "Народному фронту" за відмову підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата Івана Васюника.

Як відомо, Ігор Скосар вийшов з фракції "Батьківщини" 4 квітня 2013 року, в період масового виходу "тушок". При цьому він звинуватив Яценюка у надмірних владних амбіціях.

У свою чергу Яценюк заявив, що на "тушок" тиснули люди Віктора Януковича – шляхом погроз їх бізнесу або прямого підкупу. Він стверджував, що за вихід з "Батьківщини" депутатам пропонували п’ять мільйонів доларів плюс 100 тисяч доларів щомісячного утримання.

Скосар також був серед тих, хто не голосував за відставку уряду Миколи Азарова, а також серед тих, хто разом з комуністами і регіоналами підписав лист до польського сейму з проханням визнати геноцидом поляків події на Волині 1942–1944 років.

Зараз Скосар балотується у Раду по 94 округу (Київська область) як самовисуванець.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.