Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кредитування

khn.molod-kredit.gov.ua

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 09:59

На Львівщині незаконно розтратили 600 тис. грн., призначених для молодіжних кредитів

кредитування

Понад 600 тис. грн. державної допомоги було незаконно перераховано на користь 6 громадян внаслідок службової недбалості посадовця державної кредитної установи.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Посадовець, усупереч своїм службовим обов’язкам, не вимагав від згаданих осіб надання всіх передбачених законодавством документів, за наявності яких може прийматись рішення про надання їм коштів у рамках програми молодіжного кредитування, натомість подавав керівнику установи на підпис відповідні договори.

Таким чином, через дії вказаної службової особи, громадяни, які не мали права брати участі у зазначеній програмі, безпідставно отримали на рахунки згадані 600 тис. грн.

На цей час за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України стосовно посадовця завершено.

Обвинувальний акт стосовно нього прокуратурою скеровано до суду для розгляду по суті. Водночас, в окреме кримінальне провадження виділені матеріали за фактом вчинення шахрайства з фінансовими ресурсами та подання згаданими громадянами завідомо неправдивих документів для одержання державної допомоги.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.