Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

васюник іван

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 20:19

Молодь – це не майбутнє України, це її теперішнє, – Іван Васюник

васюник іван

Розповісти про своє бачення шляхів розвитку України та кроків до вирішення кризових питань до студентства завітав екс-віце-прем’єр України Іван Васюник.

Зустріч відбулася у Львівському університеті ветеринарної медицини, повідомила прес-служба Народного фронту. 

На думку Івана Васюника, перед владою, а зокрема, перед новою Верховною Радою стоять три першочергові пріоритети. Перший – це зупинити агресію загарбника шляхом повної модернізації української армії та військово-промислового комплексу. Другий – створити нову економіку та підняти промисловий комплекс. І третій, проте не менш важливий, – творити український єдиний гуманітарний простір.

Ці завдання зараз стоять і перед усім суспільством і перед кожним українцем зокрема. «Ми маємо бути єдині і готові до того, що перед нами важка і довга праця», – переконаний Іван Васюник. А велика відповідальність за творення нової України лягає на молодь,  яка показала, що вже є не лише майбутнім держави, а стала її теперішнім. 

«Це завдяки їм, завдяки студентам Львова і студентам Києва відбулася революція гідності і ми зупинили країну від повної колонізації. І молодь повинна прийняти відповідальність за подальшу долю країни. Бо вони не є майбутнім. Молоді люди і студенти не є майбутнім нашої України. Вони є її теперішнім і гарантом нашого суверенітету і розвитку», – вважає екс-віце-прем’єр України.

Тож об’єднання для спільної справи молоді та покоління з досвідом і стане тим рушієм для творення великої української державної справи, – каже Іван Васюник. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.