Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Мусій

Понеділок, 13 жовтня 2014, 15:50

"Народний фронт" недостойний представляти український народ в парламенті – Мусій

Олег Мусій

Колишній міністр охорони здоров'я та кандидат у народні депутати по 124 -му виборчому окрузі Олег Мусій вважає, що в Україні є лише декілька ідеологічних, всі інші – це політичні клуби, які представляють інтереси однієї особи. 

Про це він повідомив сьогодні, 13 жовтня, на передвиборчих дебатах у львівському прес-клубі.

Відповідаючи на питання, чому він йде на вибори проти представника "Батьківщини", попри те, що він був у 2013 році помічником нардепа Ілика, Мусій зазначив, що його рішення йти самовисуванцем та позапартійним є принциповим, з огляду на стан сучасної політичної еліти в Україні.

"Для мене рішення йти самовисуванцем та позапартійним є принциповим, тому що знаючи нашу політичну еліту, і працюючи довгий час як помічник народного депутата. З депутатами, з фракціями та партіями, які існують в Україні і дивлячись на те, що з ними відбувається. Це політичні клуби по інтересах однієї особи. Класичних та ідеологічних партій в Україні одиниці.Всі інші – це такі "тушкопродаванці", – зазначив Мусій.

Мусій нагадав, що першими тушками у парламенті були Табалови – висуванці "Фронту змін", а формально – "Батьківщини".

"Ці тушки і весь режим Януковича довів Україну до ручки і спричинив революцію. Це були люди пана Яценюка, люди "Батьківщини". Тому я вважаю, що така політична сила як "Фронт змін" чи "Народний фронт" недостойна представляти український народ в парламенті. Формальні висуванці цієї політичної сили себе дискредитували в очах українського народу" –, зазначив екс-міністр охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.