Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Ілик

hal_zoria.io.ua

Вівторок, 14 жовтня 2014, 13:26

Соціологи вважають, що Ілик переможе у виборах на Дрогобиччині

Роман Ілик

23% опитаних, серед тих, хто будуть брати участь у виборах на Дрогобиччині, підтримали б висуванця "Батьківщини" Романа Ілика.

Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

10% набирає Михайло Коваль (Блок П.Порошенка), по 9% – Михайло Задорожний (самовисування) та Ігор Курус (Радикальна Партія), майже 9% – Іван Матковський (Народний Фронт), 5% – Павло Барнацький (самовисування). Не визначились із вибором більше 30% респондентів.

Найбільш відомим серед кандидатів є Р.Ілик (85% – знають такого). Він має найбільш позитивне ставлення на окрузі (32%). М.Задорожного знають близько 60%, П.Барнацького та І.Куруса – близько 50%.

Згідно з результатами дослідження, близько 70% опитаних мешканців округу №121 (Львівська область) однозначно братимуть участь у виборах Верхової Ради 26 жовтня.

Серед них близько 30% готові проголосувати за Блок Петра Порошенка, 16% – за Самопоміч, 14% – за Народний Фронт, 12% – за Радикальну Партію, 7% – за Батьківщину, по 4% за Свободу і Громадянську позицію. Разом з цим, 10% опитаних ще не визначились із вибором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.