Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грабіжник

gizmodo.co.uk

Вівторок, 14 жовтня 2014, 14:39

У Львові викрили вуличного грабіжника

грабіжник

Днями до правоохоронців Шевченківського районного відділу міліції із заявою про пограбування звернулась львів’янка.

Про це інформує прес-служба Львівського міського управління міліції.

Жінка повідомила, як щойно у під’їзді будинку, де вона мешкає зловмисник заволодів її майном, а саме: мобільним телефоном, який він вихопив з рук заявниці.

Вартість завданих збитків становить 700 гривень. За кілька годин правоохоронці встановили особу грабіжника, яким виявився 33-річний безробітний мешканець Львівщини.

На цей час внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 186 КК України (грабіж). Проводяться слідчі дії.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.