Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://portal.lviv.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 11:26

У Львові охоронці розважальних закладів продовжують бити відвідувачів - тепер у «Криївці»

У Львові у концептуальному авторському ресторані «Криївка» охоронці побили двох відвідувачів.

 

Пригода трапилася в ніч на 14 червня. Львів’янин святкував свій 30-річний ювілей. Всі охоронці «Криївки» побили ювіляра разом з його товаришем. У чоловіка ймовірний струс мозку, численні гематоми. Товариш почав знімати побиття на мобільний телефон, але і його теж збили з ніг охоронці закладу та стали бити.

Тільки після цього хтось викликав міліцію. І двох побитих львів’ян доправили до відділку міліції.

Чоловік у своїй заяві в міліції вимагав вилучити записи відеоспостереження у «Криївці». Також він домігся проведення експертизи, яка визначить ступінь важкості нанесених йому тілесних ушкоджень. Чоловік не має наміру відступати і хоче домогтися справедливого покарання для своїх кривдників.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Львові співробітники управління Державної служби охорони в одному з розважальних закладів міста катували відвідувачів. Двоє львів’ян, над якими познущалися правоохоронці, отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Джерело: газета «Новий погляд»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.