Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ярош

pravda.com.ua

Середа, 15 жовтня 2014, 11:08

Дмитро Ярош взявся агітувати за Ілика

Дмитро Ярош

Центральний провід партії на чолі з лідером “Правого сектору” Дмитром Ярошем закликає мешканців Дрогобиччини віддати свій голос за Романа Ілика.

Про це йдеться у заяві “Правого сектору”.

“На сьогодні “Правий сектор” далеко не всюди може виснути власних кандидатів. Тому перед громадою стоять два завдання. З одного боку, не допустити до влади явні чи приховані антидержавні сили з числа комуністів, регіоналів, соціалістів та їх симпатиків. З іншого боку, слід максимально сприяти людям із чіткою, перевіреною часом та реальними справами (в тому числі й під час революції на Майдані та російсько-української війни) державницькою позицією, патріотичними поглядами, відданістю принципам народовладдя, здатністю вирішувати загальнодержавні та місцеві проблеми на користь громади.

Наш аналіз 12-ти кандидатів по 121-му одномандатному округу чітко показує, що найбільш послідовну державницьку та патріотичну позицію тут займає діючий народний депутат України Роман Ілик. Саме його спосіб політичного мислення та реальні справи, порівняно з іншими кандидатами, доводять найбільшу відповідність українській національній ідеї. Саме тому Центральний провід партії на чолі з лідером “Правого сектору” Дмитром Ярошем закликає мешканців Дрогобиччини віддати свій голос за Романа Ілика”, - сказано у заяві Центрального проводу політичної партії “Правий сектор”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.