Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

симфонічна музика

composersukraine.org

Четвер, 16 жовтня 2014, 16:24

Львівська філармонія запрошує на симфонічний концерт

симфонічна музика

У понеділок, 20 жовтня, 2014 о 18:00 год. у Львівській філармонії відбудеться Симфонічний вечір.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Програма концерту складатиметься із різнопланової та різностильової музики. Серед виконавців – Симфонічний оркестр Оперної студії ЛНМА ім. М. Лисенка, диригент - Роланд Марчук, солісти: Анастасія Корнутяк, Тома Бервецький, Ігор Муравйов.

Концерт для колоратурного сопрано із оркестром Р. Глієра прозвучить поряд із двома концертами для скрипки із оркестром Макса Бруха та Петра Чайковського.

Знаменитий концерт для скрипки з оркестром ре мажор, П. І. Чайковського написаний в 1878 році, під час перебування композитора в Швейцарії. Концерт є одним з кращих творів російського музичного мистецтва. Поряд з Першим концертом для фортепіано з оркестром і «Варіаціями на тему рококо» для віолончелі з оркестром це, мабуть, кращий твір Чайковського в концертному жанрі. Блискуча віртуозність партії соло інструменту поєднується із темпераментністю музики, яскравістю і соковитістю колориту.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.