Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

cun.org.ua

Четвер, 16 жовтня 2014, 17:32

Львівські націоналісти на виборах підтримали Івана Васюника

Львівські націоналісти заявили: на виборах до Верховної Ради вони підтримують кандидата від «Народного Фронту» у виборчому окрузі №115 Івана Васюника.

Про це йдеться в заяві Конгресу Українських Націоналістів.

КУНівці одностайні: саме він допоможе вирішити нагальні соціально-економічні, комунальні та транспортні проблеми мешканців свого округу. Та найголовніше: Іван Васюник – патріот, який вже роками доводить свою відданість Україні. І бореться за її гідне майбутнє.

Подаємо заяву повністю:  

"Заява - звернення ЛООКУН

Шановні Виборці Львівського виборчого округу №115!

Якою буде Верхована Рада після 26 жовтня – такою буде Україна!

Декілька років поспіль, нажаль, Парламент був наповнений представниками 5- ї колони, агентами Кремля та людьми, що відстоювали позицію окупанта та зовнішнього ворога.

26 жовтня 2014 – день вибору не просто депутатів, а українців, патріотів, захисників - людей, що творять українську національну державність.

ЛОО Конгресу Українських Націоналістів відкрито заявляє про підтримку кандидата від Народного Фронту по виборчому окрузі №115 – справжнього українця – Івана Васюника. Нас, націоналістів із Іваном Васюником поєднує патріотизм, боротьба за ідеї нації та гідне майбутнє України.

Іван Васюник своїми справами гідно доводить проукраїнську позицію та служіння національній ідеї.

Переконані, що саме Він, будучи досвідченим громадським діячем, державотворцем, вміє і зможе знайти рішення соціально – економічних, комунальних, транспортних та інших проблем для мешканців даного округу.

ЛОО КУН звертається до львів’ян з проханням прийти на вибори 26 жовтня та зробити свій вибір на користь справжніх українців, гідних представлення Ваших інтересів у майбутньому Парламенті.

 Слава Україні! Героям Слава!

 З повагою, Тарас Гентош

Голова ЛОО КУН".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.