Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

навчання

Четвер, 16 жовтня 2014, 17:44

У всіх районах Львівщини готувалися до масового ураження людей під час терактів

навчання

Сьогодні, 16 жовтня, на Львівщині стартували спеціалізовані медико-волонтерські навчання з відпрацювання дій у випадках масового ураження людей під час терористичних актів.

Про це повідомив під час брифінгу т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський, інформує прес-служба адміністрації.

За словами очільника області, до 1 листопада такі навчання заплановано провести в усіх без винятку районах області.

“Сьогодні ми живемо в умовах проведення антитерористичної операції на сході України, тому всі громадяни повинні бути готовими до тих загроз, які постали перед Україною, в тому числі техногенного і екологічного характеру. Населення Львівщини має знати порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, а також оволодіти елементарними практичними навиками домедичної та першої медичної допомоги”, – пояснив очільник Львівщини.

За словами Юрія Турянського, такі заходи проводяться в країні на виконання протокольного доручення Адміністрації Президента України. “Ми прагнемо під час цих навчань максимально скоординувати та відлагодити роботу усіх служб області, які можуть бути задіяні у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Ще одне важливе завдання – це навчання волонтерів та усіх добровольців”, – зазначив Юрій Турянський.

Керівник Львівщини безпосередньо взяв участь у навчаннях і освоїв навики з надання домедичної допомоги. “Навчився робити штучне дихання, знаю, як надавати допомогу при травмуванні та ушкодженнях. Це елементарні навики, які можуть врятувати життя людини. Тому закликаю мешканців Львівщини брати активну участь у таких навчаннях”, – зазначив Юрій Турянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.