Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Четвер, 16 жовтня 2014, 18:22

Тимошенко розповіла про розбіжності з "Народним фронтом"

Юлія Тимошенко

Сьогодні, 16 жовтня, у Львові лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустрілася з Львівським відділенням Всеукраїнської Асоціації Сільських та Селищних Рад, де розповіла про відносини з партією "Народни фронт".

"Мене питають чому ви розійшлися з колишніми нашими колегами? Ті що, у владі пішли у команду "Народного фронту", ті хто не у владі – залишилися у "Батьківщині". Ми розійшлися, тому що ми радикально по різному бачимо як будувати життя в Україні. Ми радикально розійшлися по адміністративно-територіальному підході, ми радикально розійшлися по приватизації землі. Ми не можемо бути разом, якщо уряд вносить такі пакети законопроектів. Ми радикально розійшлися і по тому, щоби економити бюджет за рахунок народу, і в той же час кожного місця декілька мільярдів гривень виплачуються трьом кланам в якості податку на додану вартість", – розповіла Тимошенко.

За словами лідера "Батьківщини", зараз почалася приватизація монополій, і це для країни – катастрофічні речі. "Вже газотранспортну систему будуть передавати невідомо кому на невідомо якому конкурсі. Ми не в силі цього зупинити, оскільки вся Верховна Рада бачить де можна заробляти гроші", – сказала Тимошенко.

"Зараз Укрзалізницю хочуть приватизовувати, післязавтра вони намітили приватизувати Укрпошту. Всі великі країні пройшли приватизацію монополій, а потім з великим трудом повертали їх назад, тому що воно так працює", – зазначила політик.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.