Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Дейдей

paulrrowan.com

Четвер, 16 жовтня 2014, 18:26

Тушку і колишнього регіонала Столара ніхто не уповноважував робити заяви від імені батальйону "Київ-1", - комбат

Євген Дейдей

Кандидат у депутати Верховної Ради Вадим Столар, тушка і колишній регіонал, напередодні виборів намагається прикритися чесним ім’ям добровольчого батальйону міліції "Київ-1", заявив командир цього підрозділу, кандидат до Парламенту від партії "Народний фронт" Євген Дейдей.

Як написав комбат на своїй сторінці Facebook, Вадим Столар робить заяви від імені батальйону "Київ-1", на які його ніхто не уповноважував.

Зокрема, Столар заявив, нібито він разом з батальйоном забезпечує безпеку й патрулювання вулиць на Оболоні.

"Батальйон "Київ-1" дійсно забезпечує безпеку на вулицях Києва, а також виконує завдання з підтримки порядку в містах Донбасу, звільнених від терористів Путіна, але робить це, виконуючи свій обов’язок перед народом України відповідно до присяги, без допомоги та вказівок Вадима Столара", – наголосив Євген Дейдей.

На його думку, спроба Столара прикритися добрим іменем батальйону добровольчого підрозділу свідчить про те, що він – нечесна людина.

"Неважко уявити собі наслідки обрання брехуна Столара депутатом Верховної Ради. Він продовжуватиме брехати народу України так само, як він бреше мешканцям Оболоні, розповідаючи про свій внесок у безпеку киян, якого насправді не існує", – заявив Євген Дейдей.

"Батальйон "Київ-1" підтверджує свою вірність присязі на вірність народу України й продовжуватиме свою службу з підтримки порядку й безпеки як на вулицях Києва, так і в зоні АТО", – підсумував командир батальйону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.