Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

концерт

kyiv.ridna.ua

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 11:03

У Львові концерт зібрав 100 тис грн для сімей загиблих солдатів

концерт

14 жовтня в межах благодійного концерту «ГЕРОЯМ СЛАВА» було зібрано 100 000 грн., які перераховували сім'ям загиблих солдатів, що втратили годувальника.

 Заяви та особисті рахунки близьких родичів нам передав Львівський обласний військовий комісаріат, інформують організатори заходу.

Організаторами соціального проекту виступили продюсерський центр «Star school» і телерадіокомпанія «Львів». Також до цієї доброї справи, в тій чи іншій мірі, долучилося багато небайдужих українців.

Кожен охочий мав можливість відвідати в холі Львівської опери фотовиставку світлин, які були зроблені в зоні АТО і виставку картин львівських художників, які залишилися небайдужими до того, що відбувається в нашій країні.

На сцені Львівської опери, зірки української естради давали благодійний концерт «Героям слава», який транслювався «наживо» у прямому ефірі ТРК «Львів».

Серед запрошених гостей були сім’ї загиблих солдатів, лікарі, офіцери, учасники бойових дій в зоні АТО, керівництво Збройних сил Львівщини, всього понад 200 осіб.

За словами співорганізатора акції Володимира Місяйла: «Дуже щасливий, що наш спільний проект з телепродюсером Олегом Климовичем став таким успішним і масштабним. Насправді робили добру і актуальну справу. Оскільки сім'ї загиблих Героїв потребують нашої допомоги і не лишень фінансової, але, й, моральної підтримки, уваги, молитви.... Хоча ніхто і ніщо не замінить дітям їхніх батьків, дружинам їхніх чоловіків, а матерям їхніх дітей. Нехай Господь піклується про душі полеглих хлопців, а ми, наскільки нам вистачатиме сили і духу, допомагатимемо їхнім сім'ям».

У концерті взяли участь: гурт «TARAKA» з Польщі, народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Львівський Хор Руслани, Світлана Тарабарова, Анжеліка Рудницька, Тріода, Ірина Федишин, LAVIVO, Балет Життя та інші учасники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.