Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зустріч зі студентами

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 11:32

Якби не молодь, ми були б окупованою країною, - Іван Васюник

зустріч зі студентами

Студенти Львівської комерційній академії зустрілися з колишнім віце-прем’єром України, головою товариства львів’ян у Києві, кандидатом економічних наук Іваном Васюником. 

Про це повідомляє прес-служба екс-віце-прем'єр-міністра.

Студенти говорили з політиком про теперішнє України, ділилися думками про майбутнє, аналізували минуле.

«Те, що сталося в Україні на Майдані, те, що перемогла Революція Гідності – це ваша заслуга. Це ви врятували Україну. Після того, як ви внутрішньо, відчуттям своїм, сприйняли загрозу не тільки для себе, для свого майбутнього, але й для країни, як ви вийшли на протест, тільки після цього прокинулася вся країна – ваші батьки, ваші старші колеги. Якби не ви, ми були би вже окупованою країною. Бо план такий був», - звернувся до молоді Іван Васюник.

Життя у час змін міняє й українців, робить розумнішими і сильнішими. І світ міняється разом з нами. Ми, українці, його змінюємо, - вважає колишній віце-прем’єр. А події останніх місяців доводять, що немає нічого неможливого для нації, яка об’єднується навколо однієї мети.

Досягнення України великі, проте ми лише на початку шляху. Аби не втратити здобутого не можна помилитись в жодному кроці, - впевнена громадська діячка, ведуча Євромайдану у Львові Софія Федина. Вона прийшла до студентства, аби закликати молодь не зупинятися і продовжувати почату справу. Наступним важливим кроком будуть вибори до Верховної Ради.

«Ми всі розуміємо, що в нас є час без політиків, коли є час говорити нам і говорити безпосередньо, як це було на Майдані. Але є час, коли ми мусимо, все ж таки, передати комусь свої голоси, свої повноваження, щоб ця людина представляла нас у парламенті», - впевнена Софія Федина.

Тож, аби не зупинитися на півкроку, громадська діячка закликала студентство прийти на вибори. І сформувати новий український уряд. Проте, обрати лише гідних людей, готових працювати на благо України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.